dimecres, 29 d’agost del 2007

ALGUNES FOTOS DE PAPUA































M'ha costat suor poder penjar fotos de Papua pero la insistencia m'ha permes penjar-ne unes quantes. Quina experiencia la de conviure amb els Dani!!!

Espero que l'estiu us hagi estat agradable i fins ben aviat.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Joana, tot i no haver-hi fotos has estat pendent fins l'ultim moment. Si encara remenes el bloc podras veure les fotos de Papua.

Arnau, encara no t'havia dit res des del dia que vas escriure. Espero que hagis passat molt bon estiu i que l'experiencia de Marroc hagues estat ben bona. Suposo que ens veurem per Olot el mes de setembre. Fins llavors.

Anònim ha dit...

Rebre aquestes fotografies ha estat com un regal! Quines mirades, quins colors, quins paisatges!
Així, vau poder conviure amb aquestes persones de les fotografies?(suposo que són els Dani). Com és un dia en la vida dels Dani? I en aquestes vivendes tan curioses és allà on fèieu vida? Com us comunicàveu? Vau poder saber sobre la seva història?
Uf... veient aquestes poques fotos ja em surten un munt de preguntes per fer-te... imagina't si ens n'haguessis ensenyat més!
Una abraçada,
marta

Anònim ha dit...

Anna, les fotos són una passada.
Aviat ens veurem i en parlarem.
Bon viatge de tornada i fins aviat.
Joana

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Celulite, I hope you enjoy. The address is http://eliminando-a-celulite.blogspot.com. A hug.

Salvador ha dit...

M'encanta veure aquests homenets tant petits d'estatura i amb aquestes fundes al penis tan llargues...!!!
Com s'ho fan per que se'ls aguantin?
Com us podíeu comunicar amb ells?
Llàstima que alguna foto no acaba de quedar ben penjada al bloc
Explica'ns més coses d'aquesta tribu tant interessant. Pensava que ja no existien tribus tan primitives. Com hi vau arribar?
Salutacions