divendres, 24 d’agost del 2007

PER FI UN XIC D'INFORMACIO FRESCA

Avui sembla ser que puc escriure el text sense problemes. La veritat es que ja no m'ho crec despres dels diversos intents, i del que va passar a la memoria fotografica!! En fi, les vivencies son les que compten i en tinc unes quantes per explicar.
El trekking de Papua va valer molt la pena i ara que ja han passat dies en guardem un bon record. El paisatge, la manera de viure i, sobretot, la gent. Unes persones que encara viuen en pobles on no ha arribat l'electricitat i on encara viuen d'una manera molt primitiva.
Com que les pluges van arribar mes d'hora del previst no vam poder visitar les tribus yali, pero amb tot, els dani encara son una gent que val la pena de coneixer i d'observar.
La nostra intencio despres de Papua era la d'anar a Papua Nova Guinea pero al consulat de la frontera vam tenir-hi molts problemes. Ens vam trobar amb una colla de personatges impresentables que no feien la feina que els tocava i cada dia ens deien: "dema". Despres de tanta ineficiencia, vam decidir canviar de ruta i ara ens trobem a Sumatra on hem passat uns dies molts tranquils al llac Toba. Ens queda veure orangutans i el dia 27 viatjarem cap a Melasia.
I res, que el dia 1 de setembre ja tornem!! I encara queden moltes coses per explicar!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola macos,
Recordeu que heu d'anar tornant!!!!!

Fins aviat,

Joana