dilluns, 30 de juliol del 2007

ESTADA EN UNA ILLA DESERTA























Finalment s`ha acomplert una de les meves il.lusions: viure uns dies en una illa deserta. La veritat es que em sentia tota una Crusoe, pero capitalista... Per arribar a l`illa hi hem arribat amb una barca motora i, en comptes d`anar acompanyats d`un pescador que es el que ens pensavem, ens hem trobat amb una tripulacio de 4 persones. Ai, ai!! I totes per a tres cuques, com es la nostra expedicio.
No us podeu imaginar la nostra emocio en arribar a aquesta illa, que te per nom RUNI. Es una illa que es troba a l`arxipelag de Padaido, concretament a Papua i a 5 hores de Biak.
El pescador experimentat que ens acompanyava va construir-hi una cabana i hem pogut estar coberts les tres nits que hi hem dormit. Quant al menjar tampoc cap problema. Hem pogut assaborir diferents versions de peix amb arros i alguna verdureta.
L`ocea Pacific es una meravella i, tot i que cada dia ens acompanyaven els nuvols, els colors eren magnifics: des de colors platejats a colors turquesa o colors verd fosc.
La sorra era ben blanca i l`aigua ben calenta, cosa que ens permetia estar en remull una bona estona i tambe poder fer snorkelling en esculls de corall. Els colors del corall no han estat excepcionals pero si que ho han estat els dels nombrosos peixos que s`hi amagaven.
Estar envoltats nomes d`ocells, palmeres, cargolines i formigues, es tot un gust i no haver d`estar pendents d`animals perillosos ni de gent que t`observa tot el dia ha estat una autentica delicia. I ja no diguem dels 4 acompanyants locals, sempre respectuosos i gens pesats.
Si mai algu te ganes de passar uns dies en una illa deserta de veritat que li recomano l`illa de Runi!

Aquesta matinada volem cap a Jajapura i d`alla a Wamena per veure els famosos "Dani", aquells que es posen una funda al penis i que tenen cares molt particulars. D`aqui a uns dies ja penjare fotos !!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

... berkata...
...y ya que veo que hay mucha gente por ahi, envio un saludo de la madriles, que esta muy feliz de saber que existen paraisos deshabitados y accesibles...besos

30 / juliol / 2007 04:02

Anònim ha dit...

GATO: ja ho veus amb la Madriles.

GATETS: moltes gracies per felicitar-me. Em sembla que aquests paratges us encantarien. Potser algun dia hi vindreu...

PAULINA: ja ho veus, unes bones vacances... sembla impossible despres de tantes peripecies en d`altres ocasions.

TONA: desitjo que et vagi be el viatge i ves fent amics a Ljubliana per quan hi anem.

JOANA: em sembla que haure de contactar amb l`empresa de Vibracel i canviar de feina! Es un producte magic que esta funcionant a tort i a dret!

Laura Leonor de la Santísima Trinidad ha dit...

Definitivament el paradís existeix.

Vull venir!!!!

P-tons

Laura

Anònim ha dit...

Quina enveja m'agradaria ser aqui amb vosaltres.
Anna tot això és preciós i a més estic aprenent un munt de geografia pq ja et vaig dir que cada moment he d'agafar l'atles.
Ja ens explicaràs això dels Dani, ja m'he documentat una mica...
Fins aviat
Sort

Anònim ha dit...

ei anna!
després d'uns dies fora em "reenganxo" a la teva novel·la d'aventures que, per cert, cada vegada és més emocionant!
ai! segueixo pensant que, aquest hivern, a més de la feina de profe, hauries de començar amb la de redactora de la lonely planet i amb la de fotògrafa del national eh! què et sembla? és una bona idea... massa feina? jiji
vinga, petons

marta guitart! enhorabona per les opos!

Anònim ha dit...

Felicitats per les vostres descobertes, aventurers!
Realment aquestes fotos fan ganes de seguir-vos ... Continueu penjant-ne que veig que estem tots pendents de noves imatges. I m'agrada que hi sortiu vosaltres, també, hi doneu més autenticitat. I estaria bé que en Frai es deixés retrartar, encara que sigui d'esquenes, perquè si no, ens haurem de creure aquest rumor que volta per Olot que diu que l'han vist a les Azores amb un trio de malfactors de molt mala espina ...
No em puc estar de preguntar-vos com veieu tot aquest tema dels pirates? mantingueu l'alerta, eh?!Que us esperem a tots tres ben sencers!
Una abraçada a cada una/un.
Maria