dijous, 26 de juliol del 2007

JA SOM A PAPUA!!!!


Acabem d`arribar a l`illa de Biak i aquest cop ens espera un concentrat de corall, peix, sorra blanca i illes desertes. Dema marxem amb un pescador i dormirem dos dies en una illa que no esta poblada. Estic ben emocionada!! Em venen records d`algunes novel.les...

Tota la visita durara quatre dies, o sigui que tindre moltes coses per dir-vos...

4 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA BARAN,
quina fotos tant xules, tant guapes i careegades d,emoció. La veritat es queno em pensava pas que siguessis tant bona "reportera", ara si que veig que tenim a la familia una bona "brunso". continua aixi. records a tots els que tinguis aprop.
paulina

Anònim ha dit...

hola guapisssssiiiiiii...MA!
graciesd pel teus emails i et desitjo molt bon SANTAANA, aixo es una marca de patates, no??
les fotos mlt guays, i dona records als pavos que tens pel costat.lalaura de moment internet "caskat", i per tu especialment.......
MIL PETONS
gato & gata

Laura Leonor de la Santísima Trinidad ha dit...

El de casa si que està "kaskat" però l'internet de la feina funciona de meravella i de tant en tant i d' "estrangis" faig una escapada per arribar a aquesta banda tan llunyana del mon on us trobeu ara vosaltres.

M'encanten les fotos i ja tinc ganes de veure-les totes i també de sentir les mil històries que explicareu fent-nos viatjar amb la ment a llocs tan desconeguts i exòtics com aquests.

Des del Bages (encara no és divendres)us envio mil petons, mil records i per tu Anna, mil felcitats.

Laura

Anònim ha dit...

Felicitats Anna. Espero que els dies que passareu a l' illa siguin ben guais. Ja en parlarem.Són fantàstics els llocs que visiteu.
Si que he provat la crema, és una passada, aniré al creuer uapissimaaa... I a tu et va bé? Per cert que el duracel també és fantàstic.
Fins aviat
Joana